Bröllopsfotografering
Från dröm till verklighet.
För många är bröllopsdagen något man drömt om och sett fram emot sedan barnsben. Speciellt då för den kvinnliga delen av sällskapet.

Att ta sig tid och planera.
Vi brukar ta oss tid och träffa
alla brudpar som hör av sig till
oss.
Sätta oss ner och lyssna på vad just de har för tankar och idéer kring deras bröllopsdag och fotografering. I samband med detta visar vi lite av vårt arbete och vad vi kan erbjuda. Det är ganska vanligt att det kommer upp en hel del frågor och tankar kring bröllopet och planeringen kring detta och det är något vi gärna hjälper till med och försöker besvara. Ofta skissar vi även på ett tidsschema gällande från bröllopsdagens morgon fram till vigseln för att få brudparet att ha lite framförhållning och perspektiv på det hela.
Efter att ha följt en hel del brudpar under deras dag har man lärt sig en del DOES and DONT´S.

Bokning
När brudparet bestämt sig för att anlita oss som fotografer skickar vi en bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller kontaktuppgifter till brudparet, tid och plats för fotograferingen, pris samt vad som ingår i det överrenskomna priset.

En handpenning på 25% (min 1300kr) betalas inom en vecka från bokningsdatum in till vårt Plusgiro. Bokningen är då klar.

Utomhusfotografering
Eftersom vi inte har någon inomhusstudio använder vi oss av, en ännu större studio nämligen, vår sköna natur. Vi har märkt att det är fler och fler brudpar som väljer att fotografera sig utomhus och det är inte direkt någon nackdel. Det kan ju rent ut sagt skapa variation i bilderna och dess bakgrund....

Location
Vi utgår ifrån Stockholm söderort, men vårt arbetsområde sträcker sig runt om hela stor Stockholm. (Det har även hänt att vi hamnat utanför Stockholms gräns, tex i Dalarna,
Växjö, Åland och Öland)

I söderort brukar vi ofta fotografera vid Hågelby folkpark, som ligger mellan Tumba och Alby.
Stockholms Stadshus, KTH´s borggård och vårt underbart naturskönta Djurgården är också några av våra och brudparens favoritplatser. Stockholms asfalt är inte heller så tokfel när man är en riktig Stockholmare - asfaltsbarn.

Vigsel
Vid fotografering under vigseln arbetar fotografen mer med reportagefotografering och försöker fånga alla viktiga ögonblick såsom ingång, utgång, ringpåtagning men även det väsentligaste av allt KYSSEN!

Efter vigseln
I direkt anslutning till vigseln kan det bli en hel del kramar och grattis.
Vi burkar då passa på att ta mingelbilder, kramar och överblicksbilder.

Tillbaka till vardagen
Några veckor efter bröllopet har vi bilderna klara. Då träffar vi återigen brudparet som vanligtvis är ganska nyfikna på resultatet.